DR. LAMPERTH MÓNIKA

Full text search

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA belügyminiszter: Tisztelt Elnök Úr! Képviselő Úr! Ön bizonyára tudja - hiszen alaposan foglalkozik ilyen típusú ügyekkel -, hogy az egyes nyomozásokban a felügyeletet az ügyészség látja el. Ebben a nyomozásban, ebben az ügyben is szoros ügyészi felügyelet alatt zajlik a nyomozás, és biztos vagyok abban, hogy minden olyan konkrét lépést, amelyet meg kell tenni annak érdekében, hogy a nyomozás hatékony legyen... - biztos vagyok abban, hogy olyan mulasztás, amely bármelyik szervet vagy hatóságot terhelheti és az ügyészség ezt megállapítja, meg fogja tenni, és meglesznek annak a következményei.
Én az előbb elmondtam - pontosan, időrendben -, hogy milyen módon, hogyan kapta meg ezeket a lehallgatási jegyzőkönyveket a rendőrség, és milyen alapon - amikor már erre jogalapja volt - tett intézkedéseket. Én egyébként, hogy ilyen rendkívüli gyorsasággal elfogták külföldön Kulcsár Attilát, szakmai eredménynek tartom, és őszintén remélem, hogy ha a képviselő úr ebbe jobban belegondol, hogy tíz órán belül sikerült ez, akkor ezt ön is így fogja megítélni.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť