DR. FRAJNA IMRE

Full text search

DR. FRAJNA IMRE
DR. FRAJNA IMRE (Fidesz): Köszönöm a szót. Valószínűleg nem beszéltem az előbb elég egyértelműen. Nem arra jutottam a törvényjavaslat olvasása kapcsán, hogy ez egy kötelezettség lenne, azt gondolom, hogy olyan jogkorlátozási lehetőséget adunk a munkáltatók vagy szakszervezetek kezébe, amire szerintem törvényi szabályozás nélkül nincsen jogunk. Tehát lehet, hogy Kökény úr úgy gondolja, hogy ez egy esély, én azt gondolom, hogy ez egy olyan mértékű jogkorlátozás, ami nélkülözi a kellő garanciákat, magyarán nem az egyenlő fegyverek elvével érvényesíthetik a jogaikat az érintettek. Ebből a szempontból elmondtam, hol látom a határát.
Tehát azt gondolom, hogy igen, lehetséges a törvénynek azt az értelmetlen szabályát, hogy jelöljünk ki ott is dohányzásra kijelölt helyet, ahol egyébként ez szükségtelen, oldjuk fel, de ebben az esetben azt gondolom, hogy az egyenlő fegyverek elvével rendelkeznie kell a nemdohányzóknak és a dohányosoknak is. Hiszen ebben az esetben, mondom, már nem a nemdohányzók védelméről van szó, hanem a dohányosok jogainak megvonásáról, hiszen már egy zárt légtérbe sem vonulhatnak el dohányozni a dohányosok, és azt gondolom, hogy ennek a korlátozásnak viszont a kellő garanciáit meg kell teremteni, ez a törvényből hiányzik egyszerűen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť