LASZTOVICZA JENŐ

Full text search

LASZTOVICZA JENŐ
LASZTOVICZA JENŐ (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Én úgy gondolom, hogy Göndör képviselő úr egy tegnap vagy két héttel ezelőtt leírt sablont olvasgatott itt fel (Derültség a Fidesz soraiban.), mert az a lényeg, hogy az emberek mit éreznek. Ha a képviselő úr járná a választókerületét, akkor nagyon tisztában lenne azzal, hogy mi a probléma. (Tállai András: Ezért nem jelölték!) De úgy látszik, hogy nem jár, mert a helyi, nagykanizsai Szocialista Párt sem önt jelöli, lehet, hogy azért, mert nem elégedettek a munkájával, és nem először, hanem harmadszor.
Ha a képviselő úr tisztában lenne a mai magyar valósággal, nagyon jól tudná, hogy a magyar kis- és középvállalkozások menekülnek az országból Románia, Erdély felé és Szlovákia felé. Miért? Mert a mostani kormány megbízhatatlan, kiszámíthatatlan. Nem volt három éve olyan adótörvény-tervezetük meg költségvetésük, amely egy évet kibírt volna. Folyamatosan módosítják, változtatják, ráadásul az elvonásokat növelik. Beszéljen a képviselő úr a kis- és középvállalkozásokkal! Szüntetik meg, számolják fel Magyarországon a cégeiket. Mit gondol, miért nő a munkanélküliség? Még az önök által irányított Statisztikai Hivatal szerint is nő a munkanélküliség. Azért, mert olyan gazdasági környezetet teremtettek, amiben már lehetetlen élni. Leírja az Állami Számvevőszék is, hogy törvénytelen volt az, hogy visszatartották az áfát. Hát ez vicc! Így akarunk az Európai Unióban bent lenni, hogy kormányunk szegi meg a törvényeket, az általuk előírt szabályokat?!
Képviselő úr, maguk tudják a legjobban, hogy amit az elmúlt három évben csináltak, szinte tudatosan tönkretétele a magyar gazdaságnak. (Közbeszólások az MSZP soraiból.) Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť