ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Megkérdezem, hogy kíván-e valaki élni a frakciók részéről felszólalási lehetőséggel. (Nincs jelentkező.) Nem kíván. Most határozathozatalunk következik.
Kérdezem tehát önöket, elfogadják-e a H/15450/6. számon előterjesztett elnöki javaslatot. Kérem, most szavazzanak a minősített többség szabályai szerint! (Szavazás. - Puch László kézfelemeléssel szavaz.)
Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 185 igen szavazattal, 124 nem ellenében, tartózkodás nélkül a Házszabálytól való eltérést nem fogadta el.
Mivel nem fogadta el az Országgyűlés az eltérést, így a mai általános vitát követően sor kerül a részletes vitára bocsátásra, és ennek eredményétől függően kerül sor a holnapi napon a részletes vitára.
Tisztelt Képviselőtársaim! A házbizottság csütörtöki ülésén megállapodás született a felsőoktatásról szóló törvényjavaslat módosító javaslatai benyújtásának meghosszabbított határidejéről. Az erről szóló, Házszabálytól való eltérést kezdeményező házbizottsági javaslatot T/15267/4. számon kapták kézhez. Megkérem Vincze László jegyző urat, hogy ismertesse a Házszabálytól való eltérésre tett indítványomat.
Jegyző úr!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť