PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Államtitkár Úr! A tudásalapú társadalom megteremtése nemcsak jól hangzó kampányszlogen kell hogy legyen: aki kimarad, az lemarad; sajnos ma még nem állunk menetre készen.
Az IHM-nek és élén Kovács Kálmán miniszter úrnak tájékoztatni kellett volna a munkáltatókat és a munkavállalókat a béren kívüli juttatások körében adómentesen adható internethasználati lehetőségről. Ha egy munkavállaló 86 ezer forintos pénzjutalomban részesül, akkor abból 58 910 forintot kap kézhez, ez a munkáltatójának 118 260 forintjába kerül. A bruttó összegből egy éven keresztül ingyenesen internethez juthatna ez a munkavállaló. A minisztérium helyett készítettem egy figyelemfelkeltő plakátot (Felmutatja.), amely a www.pettkoandras.hu-ról letölthető, és ezt ingyenesen átadom a minisztériumnak terjesztésre.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. A választ nem fogadom el. (Taps az MDF soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť