PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Egy felelős nemzeti kormánynak cselekednie szükséges a kormányzása közben felmerülő problémáknak a megoldása érdekében. Tényként lehet kezelni, hogy ebben az évben több olyan pályázat, amelyet a civil szervezetek számára írtak ki, beadási határideje a jövő hét. A civil szervezetek igenis hogy sorban állnak a bíróságokon, és igenis a bíróságok 7-10 napos időintervallumra vállalják azt az egyszerű kiadást, hogy ezek a civil szervezetek be vannak-e jegyezve vagy nem.
Én úgy gondolom, hogy egy belső átcsoportosítással ezt a problémát simán meg lehetett volna oldani. Bízom abban, hogy az NCA lesz elég rugalmas, és be fogja fogadni a pályázatokat - egyébként a Mobilitás Irodának is pont erre az időszakra van kiírva pályázata, ott is fennáll pontosan ugyanez a probléma. Nagyon jól tudjuk, hogy azoknak a civil szervezeteknek, amelyek egy-két éve szerveződtek, nincsenek alkalmazottaik, és ezeknek a civil szervezeteknek nincs lehetősége, csak arra, hogy az utolsó pillanatban menjenek a bíróságokhoz a papírért.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps az ellenzéki képviselők padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť