FONT SÁNDOR

Full text search

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (független): Miniszter Úr! Ön olyan időpontra hivatkozik - áprilisra -, amely időpont a legeslegutolsó, eközben az összes környező országban már előre kifizették azt az agrártámogatást (Dr. Géczi József Alajos: Nem így van, Sanyi!), amellyel önök kozmetikázni szerették volna a költségvetést a tavalyi évben. (Zaj. - Az elnök csenget.)
Miniszter Úr! Ön most csak néz rám, mint terrorista a vaklőszerre (Derültség.), ahelyett, hogy megpróbálta volna a kormánynál elrendezni (Folyamatos zaj. - Az elnök csenget.), hogy azt a 30 százalékos nemzeti kifizetést, amelyet az Unió engedélyezett, a tavalyi évben már kifizették volna; beül egy olyan összejövetelre, amelyen ilyen hangulat uralkodik - idézek -: “bátran kezdeményezünk, és nem egyezkedünk a demonstrálók képviselőivel, de politikai szándékaikat leleplezzük”. Ugye mintha már hallottunk volna az ötvenes években hasonlókat, hogy bátran kezdeményezünk, és leleplezzük majd a kulákot és a nép ellenségeit? Most önök ugyanezt a hangulatot behozták (Derültség az MSZP soraiban.), és meg nem említik, hogy miért nem fizették ki eddig az összegeket (Közbeszólás az MSZP soraiból: Szégyelld magad!), hogy miért nem nyittatják meg a nemzeti tartalékalapot (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), hogy a magyar gazdákat végérvényesen ne tegyék tönkre.
Ezt a válaszát érthetően nem tudom elfogadni, miniszter úr. (Taps a Fidesz és a függetlenek soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť