SZALAY FERENC

Full text search

SZALAY FERENC
SZALAY FERENC (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Ma reggel a vonaton egy jegykezelővel beszélgetvén megkérdeztem, hogy mi a véleménye arról, amit én ma el fogok mondani. Azt mondta, hogy teljesen mindegy, hogy elmondom vagy nem, úgysem fognak rá érdemben válaszolni igazából.
Ön nem válaszolt a 12 órás üzemidő megvalósításának lehetőségére és okára, nem válaszolt a hitelállomány megduplázódására, nem válaszolt az eladósodottságra. Beszélt valamiről, ami megint nem fogja megnyugtatni az embereket, akik bent dolgoznak a MÁV-ban, mint ahogy nem nyugtatja meg az egyik reprezentatív szakszervezetet sem, amely május 11-én felhívta az önök figyelmét, a miniszterelnök úr figyelmét is arra, hogy szüntessék meg a bizonytalanságot a MÁV-on belül, és a kormányzat teljesítse a kötelezettségét az EU-jogszabályoknak megfelelően, fizesse ki a megfelelő költségtérítéseket.
Sőt, Gaskó István áprilisban a következőt mondta: “Sztrájkot kellett volna hirdetni már tavaly is, hiszen a MÁV vezetésének a tevékenysége a MÁV vagyonával való sáfárkodás helytelenségét mutatja, és ezt nem hagyhatjuk.” Azt gondolom, hogy jelzi a válaszom azt, hogy ön megint nem arról beszélt, amiről kellett volna. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.)
Nem fogadom el a választ. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť