BALLA GYÖRGY

Full text search

BALLA GYÖRGY
BALLA GYÖRGY (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! Én nem vitatom, tisztelt Podolák képviselő úr, hogy Magyarországon a szükséges földgáz 80 százaléka importból származik. Még azt is elfogadom, hogy bizony ilyen helyzetben egyébként a kormánynak nincsen egyszerű feladata. De hogyan van az, hogy ha a szocialisták kormányra kerülnek, akkor mindent az importár határoz meg, ha meg választási kampány van, akkor azt ígérik, hogy nem lesz gázáremelés? Hogyan van ez, tisztelt képviselőtársam?
Hogyan van, hogy fizetett újsághirdetésben ígérik meg, hogy nem lesz gázáremelés, aztán, ha kormányoznak, akkor meg azt mondják, hogy Jézusom, mit csináljak, importra szorulunk gázból? Hogyan van az, hogy amikor polgári kormánya van Magyarországnak, akkor nem automatikus a gázáremelés? Olyannyira nem, hogy a MOL Rt. perbe fogta a magyar kormányt azért, mert nagyobb gázáremelést szeretett volna, és elvesztette ezt a pert, tisztelt képviselőtársam? Azért ezekre is válaszolni kellene, amikor erről az ügyről beszélünk, én azt gondolom.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť