LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (független): Köszönöm szépen. Tisztelt Ház! A Horváth képviselő úr kérdésére adott válasz után számomra világos a javaslat, és meg kell hogy mondjam, rokonszenves is. Két kérdés merül fel bennem, és erre kérem a válaszát, hiszen úgy tűnik, mivel az előterjesztő is támogatta ezt a javaslatot, hogy ebből törvény lesz, és ez lehetőség lesz.
Az egyik kérdésem az, hogy aki tehát valamilyen ok miatt nem fizetett díjat, oda felajánlják, hogy fölszerelik ezt a készüléket, és ezt díjmentesen végzik el, amennyiben hozzájárul a fogyasztó. Az viszont, aki fizeti a díjat, de szeretne egy ilyen kontrollt magának, annak pénzbe fog kerülni, ha jól értelmezem, e készüléknek a fölszereltetése. Ez az egyik.
A másik pedig az - idézem -: “A fogyasztás ellenértékének előzetes megfizetéséhez köti a további gázszolgáltatást.” Tehát én előzetesen megfizetem a további gázszolgáltatást, de ha emelik az árat, akkor azt utólag behajtják rajtam vagy leszámolják, vagy mi fog történni?
Köszönöm szépen a választ. (Dr. Pap János tapsol.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť