ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Soron következik a helyi önkormányzatok 2005. évi új címzett támogatásáról és az egyes címzett támogatással folyamatban lévő beruházások eredeti döntéseinek módosításáról, valamint a helyi önkormányzatok címzett és céltámogatási rendszeréről szóló 1992. évi LXXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/15887. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/15887/91. számon kapták kézhez.
Mielőtt javaslatot tennék a vita szerkezetére, felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy az önkormányzati bizottság állásfoglalása szerint az ajánlás 13-29., 32., 34-64., 67-72., 76-81. és 86. pontjai nem felelnek meg a Házszabály rendelkezéseinek, így ezekre nem nyílik meg a részletes vita.
Indítványozom, hogy a további benyújtott indítványokra a részletes vitát egy szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Kérdezem az Országgyűlést, hogy ezzel az indítvánnyal egyetért-e. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Az Országgyűlés az indítványt elfogadta.
Tisztelt Képviselőtársaim! Megnyitom a részletes vitát az ajánlás első helyen kijelölt bizottság állásfoglalása szerint házszabályszerűnek ítélt módosító javaslataira. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni ötperces időkeretben. Megadom a szót Pap János képviselő úrnak, a Fideszből.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť