ELNÖK (dr. Deutsch Tamás)

Full text search

ELNÖK (dr. Deutsch Tamás)
ELNÖK (dr. Deutsch Tamás): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a “Civitas Fortissima” - Balassagyarmat, a legbátrabb városról címmel benyújtott törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala és lehetőség szerint a zárószavazás. Urbán Árpád MSZP-s képviselő önálló indítványát T/13343. számon, az önkormányzati bizottság ajánlását pedig T/13343/6. számon kapták kézhez. Emlékeztetem önöket, hogy az előterjesztői zárszó a részletes vita lezárásakor már elhangzott.
Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatalok következnek. Az ajánlás 1., 2., 3. és 4. pontjaiban Németh Zsolt a törvényjavaslat egészének kiegészítésével azt javasolja, hogy Kercaszomor község kapja meg “A legbátrabb falu” címet. Az önkormányzati bizottság támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 25 igen szavazattal, 187 nem ellenében, 123 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Arra figyelemmel, hogy az Országgyűlés nem fogadta el a benyújtott módosító javaslatot, most a zárószavazásra is sor kerül.
A döntéshozatal előtt megkérdezem, a kormány álláspontját ki kívánja ismertetni. Megadom a szót Lamperth Mónika belügyminiszter asszonynak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť