DR. TURI-KOVÁCS BÉLA

Full text search

DR. TURI-KOVÁCS BÉLA
DR. TURI-KOVÁCS BÉLA (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! Bárcsak megnyugtatott volna, és bárcsak valamennyiünket, főleg a fővárosiakat tudta volna megnyugtatni! A valóság azonban egészen más. Atkári főpolgármester-helyettes úr egészen világosan és egyértelműen utalt arra, hogy az a késedelem, amely az elmúlt két esztendőt jellemezte, és amelyet nem lehet most aprócska kis lépésekkel pótolni, komoly veszélyt jelent. Nem abban vagyunk érdekeltek, hogy a 80 milliárd forint elvesszen, ellenkezőleg, abban vagyunk nyomatékkal érdekeltek, hogy ez a 80 milliárd forint a főváros rendelkezésére álljon, hogy kisebb terhek háruljanak a fővárosi emberekre. Ehhez azonban - azt kell mondanom - sokkal fajsúlyosabb, sokkal erélyesebb miniszteri, minisztériumi közreműködésre van szükség. Ha ez nem történik meg, és magára hagyják a fővárost ebben az ügyben, akkor bizony a 80 milliárd forint még el is veszhet. Arra kérem államtitkár urat, hogy ezt ne engedjék.
A válaszát azért nem tudom elfogadni, mert sajnálatos módon semmilyen olyan határidőt nem tudott megjelölni, amely mellett remélhetnénk, hogy biztonságban van ez a támogatási összeg. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť