LÁZÁR MÓZES

Full text search

LÁZÁR MÓZES
LÁZÁR MÓZES (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Önök hetenként hirdetnek meg különféle programokat, és a bajokat úgy próbálják elfedni, hogy üres hírbombákkal megpróbálják uralni a médiát. Például említettem a harmincháromszori adóemelést, amit a múlt héten önök megtoldottak az egészségügyi hozzájárulással kapcsolatos homályos, de annál aggasztóbb elképzeléssel.
Az utóbbi időben a világ három legnagyobb hitelminősítő intézete közül kettő igen rossz képet festett Magyarországról. Mit is jelent ez a valóságban, tisztelt miniszter úr? Tovább fog növekedni a munkanélküliség, drágább lesz az élet, csökkennek a beruházások, és elértéktelenednek a bérek, illetve a nyugdíjak. Tisztelt Miniszter Úr! Legalább ismerjék el, hogy baj van, mert csak abban az esetben van esély azok orvoslására. Én csak arra kérem önöket, hogy nyissák ki a fülüket és a szemüket, de főként ne akarják félrevezetni Magyarország lakosságát.
Válaszát nem tudom elfogadni. (Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť