PARRAGH DÉNES

Full text search

PARRAGH DÉNES
PARRAGH DÉNES (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! (Dr. Turi-Kovács Béla: Bős-Nagymaros!) Ön is tudja, hogy a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium a System Consulting által beadott anyagra nem adott pozitív választ, tehát hivatalosan önök megítélésem szerint nem bírták a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium támogatását, és nem is volt megfelelő képviselete a szakminisztériumnak.
Példátlan, hogy önök tulajdonképpen feláldoznák a Felső-Tiszát, az ott élő emberek biztonságát, ellehetetlenítenék a Vásárhelyi-tervet ezért a víztározótervért. Ha magyar oldalon nem is volt kellőképpen, de az ukrán delegációban voltak vízügyes szakemberek, ők elmondták önöknek, hogy nem víztározóban, hanem a Felső-Tisza turisztikai fejlesztésében gondolkodnak, hiszen ez mindenkinek nagyobb hasznot jelent. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Úgy van!) A víztározók az ön állításával szemben nemhogy csökkentik, hanem növelik az árvízi biztonságot. (Közbeszólások az MSZP soraiból: Idő!) Az ukrán fél gondol a jövőre, mi is ezt várnánk a mindenkori magyar kormánytól.
A válaszát nem tudom elfogadni. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť