DR. BAJA FERENC

Full text search

DR. BAJA FERENC
DR. BAJA FERENC, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára: Azt hiszem, hogy a folyamat teljesen átlátható és teljesen tiszta, mind az ÁPV Rt. esetében, mind pedig a másik esetben. Szeretném ön előtt ismertetni, hogy lényegét tekintve június 14-én lesz eredményhirdetés, június 15-től lehet az EDR-be felvenni az ajánlati dokumentációt, ennek beadási határideje augusztus 15-e, szeptember 30-a magasságában történik meg a döntés. Még egyszer mondom, azon figyelmeztetését, hogy a két tranzakcióról a kormánynak együttes felelősségben kell dönteni, elfogadom, és a későbbiekben ehhez kötődően tájékoztatást fogunk adni, hogy milyen formáját találjuk meg ennek. Sok formája lehetséges, opcionális ár a másiknál, és más hasonló, ami nem tartozik jelenleg a Ház elé.
Az összes többi ügyben, engedje meg, hogy visszautasítsam a vádjait, és elfogadjam azt, hogy aggódik azért, hogy a privatizációnál és a pályázati kiírásnál a leggondosabban járjunk el. Ezt az aggódást köszönöm; a többit vissza kell hogy utasítsam. Egyébként pedig szívesen tájékoztatjuk a következő időszakban a részletekről.
Köszönöm szépen, hogy meghallgattak. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť