JUHÁSZ GÁBOR

Full text search

JUHÁSZ GÁBOR
JUHÁSZ GÁBOR belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Kedves Képviselő Úr! Nyugodjon meg, figyelek önre, nagyon is. Ha azt állítja, hogy az ön közreműködésével javul a tűzoltóságok helyzete, én ezt is végig tudom hallgatni viszonylag komolyan, bár azért higgye el, hogy ön nélkül is elműködik a tűzoltóság azzal együtt, hogy úgy gondolom, minden ilyen hozzászólását igyekszünk nagy szakszerűséggel és a jövőben is nagy türelemmel végighallgatni, és ahol tudunk, segítünk is. Tehát ha ön azt mondja, hogy kifogásol ebben valamit, készséggel eljárunk ebben az ügyben úgy, ahogy hasonló módon megtörtént eddig is.
Ugyanakkor ezt az alkalmat szeretném megragadni arra is, hogy nyilvánvalóvá tegyem, hogy a tűzoltók szakszervezeteivel tárgyalunk, a tűzoltóságoknál 5-6 milliárd forintnyi műszaki fejlesztést eszközlünk egy évben, tehát úgy hiszem, hogy ha már hivatkozunk, hogy mi volt régen, meg mi van most, akkor azt kell mondanom, hogy ez a kormány a mostani lehetőségeihez képest ad, és nem elvesz, ahogy az elődje.
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť