SZÁSZFALVI LÁSZLÓ

Full text search

SZÁSZFALVI LÁSZLÓ
SZÁSZFALVI LÁSZLÓ, az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság elnöke, a napirendi pont előadója: Tisztelt Országgyűlés! Kedves Képviselőtársaim! Az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság a 110 millió forint éves költségvetési támogatás felosztására pályázatot írt ki a nemzeti és etnikai kisebbségi szervezetek számára. A bizottság a pályázati eljárást a korábbi éveknek megfelelő gyakorlat szerint bonyolította le, négypárti előkészítő munkacsoportot hoztunk létre, amely feldolgozta és értékelte a benyújtott pályázatokat.
A késői órára tekintettel röviden tájékoztatom képviselőtársaimat arról, hogy a bizottságban vita után sikerült konszenzust kialakítanunk. Május 2-ai ülésünkön egyhangúlag fogadta el bizottságunk az országgyűlési határozati javaslatot, amely előttünk van H/15958. számon.
Tisztelettel kérem képviselőtársaimat, hogy támogassák tehát azt a javaslatunkat, amelyet, még egyszer mondom, a bizottság egyhangú szavazással fogadott el.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť