BALOGH JÓZSEF

Full text search

BALOGH JÓZSEF
BALOGH JÓZSEF (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Röviden összefoglalom Kunszentmiklós, Tass, Dunavecse szélessávú internetpályázatának történetét.
2005 kora tavaszán találták meg a GVOP 4.4.2-es pályázati ablakban a hátrányos helyzetű kistérségek szélessávú internetelérését célzó uniós pályázatot. Nagyon jó pályázatírói és szakhatósági együttműködés eredményeképpen 1-es sorszámmal fogadták be pályázatukat. A rövid hiánypótlási listának azonnal eleget tettek.
Idegőrlő hónapok következtek, hiszen az eredeti pályázati kiírás szerint a beérkezési határidő folyamatos, és a bírálat is folyamatosan történt volna a pályázati keret erejéig. Nemcsak hogy az értékelési határidőt nem tartották be, de menet közben megváltoztatták a pályázati prioritásokat is. (A képviselő mobiltelefonja folyamatosan zavarja a hangosítóberendezést.)
A pályázat két város, Kunszentmiklós és Dunavecse, illetve Tass település szélessávú internetbehálózását célozta meg. Az erre elnyerhető és igényelt 250 millió forint egy teljesen kiépített rendszert eredményezett volna a fejállomástól a fogyasztói csatlakozó pontok kiépítéséig...

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť