KARSAI PÉTER

Full text search

KARSAI PÉTER
KARSAI PÉTER (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! 2005 májusában Tolna megye önkormányzata egy határozatban fordult önhöz, hogy a 137/2004. számú FVM-rendelet 2. és 3. számú mellékletében felsorolt, kedvezőtlen adottságú területek Tolna megyei vonatkozásait vizsgálja felül. A konkrét kifogás az volt természetesen, hogy az itt megállapított, tehát a mellékletben szereplő 3174 hektár terület nem fedi le azt a sokkal több és nagyobb kedvezőtlen adottságú területet, amelyet az ott élők és a közgyűlésben dolgozók vélnek és látják.
Ezért kérdezem a miniszter úrtól, hogy történt-e intézkedés a Tolna megyei közgyűlés tavaly májusi megkeresésére. Továbbá kérdezem, hogy ha a felülvizsgálat megtörténik vagy megtörtént, akkor a Tolna megyei gazdák idén szeptember 1-jétől élhetnek-e a jogukkal, azaz a korrekciós támogatások megkérésének lehetőségével.
Tisztelettel várom válaszát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť