KARSAI PÉTER

Full text search

KARSAI PÉTER
KARSAI PÉTER (MDF): Köszönöm szépen. A válaszból is kitűnt, gondolom, azok számára is, akik ezt a problémát messzebbről közelítik meg, hogy elég bonyolult kérdésről van szó, valójában ez az uniós rendelet 10 százalékáig engedi meg, engedné meg a kedvezőtlen adottságú besorolást. Én azt gondolom, ezzel minél hamarabb élnünk kell, hiszen azok a települések, ahol most a belvíz áll - és a miniszter úr is mint arra hazafelé járó szakember is biztosan látja azokat a területeket -, sajnos nyilván magasan megfelelnek a kedvezőtlen adottságnak.
Én nagyon kérem öntől, hogy mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy ez a mostani félszázalékos besorolás Tolna megyében legalább érje el ennek a dupláját vagy a többszörösét - egészen 10 százalékig elmehetne -, hiszen az ott élő embereknek ez a megélhetését jelenti, hogy mi történik velük a jövőben.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť