ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm. Azt kéri a frakcióvezető-helyettes úr, hogy gombnyomással szavazzunk mind a négy indítványról.
Tisztelt Képviselőtársaim! Kérdezem önöket, kiegészítik-e az ülés napirendjét a T/293. számú előterjesztéssel. Kérem, most gombnyomással szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 135 igen, 206 nem szavazat mellett, 7 tartózkodással nem támogatta a napirend kiegészítésére vonatkozó indítványt.
Kérdezem önöket, kiegészítik-e az ülés napirendjét a T/295. számú előterjesztéssel. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 136 igen, 207 nem szavazattal és 5 tartózkodás mellett nem fogadta el a kiegészítésre vonatkozó indítványt.
Kérdezem önöket, kiegészítik-e az ülés napirendjét a T/296. számú előterjesztéssel. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 135 igen, 207 nem szavazat és 7 tartózkodás mellett nem támogatta a kiegészítésre vonatkozó indítványt.
Kérdezem önöket, kiegészítik-e az ülés napirendjét a T/297. számú előterjesztéssel. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 136 igen, 208 nem szavazattal és 6 tartózkodás mellett nem fogadta el a kiegészítésre vonatkozó indítványt.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť