BABÁK MIHÁLY

Full text search

BABÁK MIHÁLY
BABÁK MIHÁLY (Fidesz): Mélyen tisztelt Elnök Úr! (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Személyes érintettség!) Révész Máriusz helyesen beszélt a művészeti oktatás veszélyéről. (Zaj az MSZP padsoraiból.) Tessenek már hallgatni! (Szűcs Erika: Hallgatunk!) És úgy gondolom, Tatai képviselő úr megint folytatja azt a hazugságáradatot, és bocsásson meg, hogy ősz fejére ilyet mondok, vagy nem tudja, vagy nem érti, vagy direkt nem mond igazat.
Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ott, ahol a normatíva 50 százalékát elvonják, különösen a kisebb településeknél, ott megszűnik a művészeti oktatás. Ott, ahol a 70 százalékát adja meg a kormány, megszűnik a művészeti oktatás. Mit akarnak önök? Iskolákat bezárni, utána butává és bunkóvá tenni ezt az országot? Nem megadni mindent a gyerekeknek? Kérem, gondolkozzanak már el ezen! És ne mondjanak mást, mint ami a való!
Köszönöm, hogy szólhattam. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban. - Közbeszólás ugyanonnan: Szégyen!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť