DR. DÁVID IBOLYA

Full text search

DR. DÁVID IBOLYA
DR. DÁVID IBOLYA (MDF): Köszönöm szépen. Nem kaptam választ a miniszter úrtól. Az idő múlik, a becsület fogy. 2002 óta azt hallgatjuk a válaszadásban, majd ha jogerős ítélet lesz, megvizsgáljuk, hogy egyébként a kiíróknál, akár a minisztériumokon belül van-e felelőse annak, hogy így kerültek kiírásra pályázatok.
Az idő múlik, a bizonyítás mind nehezebb, a munkatársak elmentek. De ami ettől is fontosabb, miniszter úr: ne hivatkozzanak arra, hogy a jogászok vizsgálják az elévülést, mert lehet, hogy már csak néhány hetük van hátra, és aztán széttehetik a kezüket, és azt mondhatják, hogy kérem szépen, elévült, és a követelés már nem érvényesíthető. Jó lenne immáron, ha az eljárás alatt nem is, de ebben a szakaszában a jó gazda gondosságával járnának el, és figyelembe vennék azt, hogy minden autópályára fordított forint az adófizetők pénze.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť