ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Határozathozatalunk következik. A tájékoztatót T/9635/41. számon kapták kézhez.
Figyelemmel arra, hogy az ajánlás 51. pontjában szereplő módosító javaslat elfogadásához a jelen lévő képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges, a támogatott indítványokról két részletben határozunk.
Kérdezem önöket, tisztelt képviselőtársaim, elfogadják-e a minősített többséget igénylő támogatott javaslatot az ajánlás 51. pontja szerint.
Kérem, szavazzanak a minősített többség szabályaira figyelemmel! (Szavazás.)
Balla Mihály képviselő úr nem szavazatával, tisztelt képviselőtársaim, megállapítom, hogy az Országgyűlés 195 igen szavazattal, 116 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem fogadta el az indítványt.
Most a további támogatott indítványokról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e azokat a kiadott tájékoztató szerint.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Balla Mihály képviselő úr nem szavazatával együtt, tisztelt képviselőtársaim, megállapítom, hogy az Országgyűlés az indítványt 206 igen szavazattal, 128 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett fogadta el.
A Házszabály értelmében még további indítványokról szavazni kell. Az ajánlás 9. és 18. pontjában a költségvetési bizottság javaslata következik. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Balla Mihály képviselő úr nem szavazatával együtt, megállapítom, hogy az Országgyűlés az indítványt 1 igen szavazattal, 336 nem ellenében, tartózkodás nélkül utasította el.
Az ajánlás 15. és 24. pontjaiban a költségvetési bizottság javaslata következik. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés Balla Mihály képviselő úr tartózkodásával együtt az indítványt 14 igen szavazattal, 195 nem ellenében, 131 tartózkodás mellett utasította el.
A kiegészítő ajánlás 6., 8., 14., 15. és 16. pontjai visszavonva.
A kiegészítő ajánlás 10. pontjában a költségvetési bizottság javaslata következik.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés Balla Mihály képviselő úr nem szavazatával együtt az indítványt 15 igen szavazattal, 325 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett utasította el.
Határozathozatalunk végére értünk. Kérdezem, van-e olyan módosító javaslat, amelyről kellett volna, de nem határozott az Országgyűlés. (Nincs jelzés.) Nincsen. Zárószavazásra következő ülésünkön kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť