DR. OLÁH LAJOS

Full text search

DR. OLÁH LAJOS
DR. OLÁH LAJOS közlekedési, hírközlési és energiaügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Ház! Az Orosháza és Tótkomlós közötti összekötő út állapotát a tárca részéről jól ismerjük, és valóban felújításra szorul. Ennek megfelelően a két város közötti kapcsolatot biztosító 14 kilométeres útszakasz felújítása a dél-alföldi regionális operatív program 2009-10. évi akciótervi listáján a harmadik helyen szerepel.
A képviselő úrnak azt tudom mondani, hogy a felújítás ügyében épp a közelmúltban több konkrét lépés is történt. A beruházás tervezésére vonatkozó közbeszerzési eljárás sikerrel járt, annak eredményét 2009. május 4-én hirdettük ki, a szerződést pedig május 18-án már megkötöttük a nyertessel. A szerződésben foglaltaknak megfelelően a tervezési munkáknak 2009. év végére kell befejeződniük. A Magyar Közút Zrt. ezt követően nyújtja be a pályázatot a Regionális Fejlesztési Ügynökséghez a projekt finanszírozása érdekében. Ezzel egy időben a kivitelezésre vonatkozó közbeszerzési eljárást is meghirdetik. Eredményes eljárás esetén a kivitelezés legkorábban 2010 tavaszán kezdődhet meg.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť