FETSER JÁNOS

Full text search

FETSER JÁNOS
FETSER JÁNOS (MSZP): Tisztelt Ház! Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! A 4427-es jelzésű Orosháza-Tótkomlós összekötő út nagyon rossz állapotban van: nyomvályús, egyenetlen, lassan életveszélyes rajta közlekedni, annyi a kátyú és az úthiba. Sok átutazó és környékbeli életét nehezíti meg nap mint nap, hogy ilyen úton kénytelen közlekedni. A problémát a közlekedési kormányzat is felismerte, hiszen ennek a 14 kilométeres szakasznak a felújítása szerepel abban az útfejlesztési programban, amely számos más, hasonlóan rossz állapotú közút felújítását meghatározta a következő években. Ebben a dokumentumban “az út felújítása javasolt: 2009” dátum szerepel.
Sajnálattal tapasztalom viszont, mintha ebben az ügyben konkrét előrelépés napjainkban nem történt volna. A térség országgyűlési képviselőjeként, a tótkomlósi, az orosházi és a környékbeli polgárok nevében szeretném megkérdezni az államtitkár úrtól, hogy mikor indul Orosháza és Tótkomlós között az összekötő út felújítása. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť