ELNÖK (dr. Világosi Gábor)

Full text search

ELNÖK (dr. Világosi Gábor)
ELNÖK (dr. Világosi Gábor): Most soron következik az élelmiszerláncról és a hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Herbály Imre és Frankné Kovács Szilvia képviselők, MSZP, önálló indítványát T/11142. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/11142/8., 10. és 13. számokon kapták kézhez. Emlékeztetem önöket, hogy az előterjesztői zárszó már elhangzott.
Tájékoztatom önöket, hogy az ajánlás 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8. és 10. pontjait, valamint a második kiegészítő ajánlás 1., 2., 3. és 4. pontjait az előterjesztők támogatják. Ezek elfogadása kizárja az ajánlás 1. pontját, valamint a kiegészítő ajánlás 1. pontját.
Kérdezem önöket, elfogadják-e a támogatott indítványokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 194 igen szavazattal, 163 nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.
(18.30)
A bizottsági állásfoglalásra figyelemmel még egy indítványról döntenünk kell. Az ajánlás 9. pontjában Gy. Németh Erzsébet sajátjaként fenntartott javaslata következik. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 197 igen szavazattal, 155 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Határozathozatalunk végére értünk. Megkérdezem, hogy van-e valakinek tudomása olyan javaslatról, amelyről kellett volna, de nem döntöttünk. (Senki sem jelentkezik.) Jelzést nem látok. Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a zárószavazásra következő ülésünkön kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť