ELNÖK (dr. Világosi Gábor)

Full text search

ELNÖK (dr. Világosi Gábor)
ELNÖK (dr. Világosi Gábor): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a nagykorú személy döntéshozatalának és jognyilatkozata megtételének segítéséhez kapcsolódó polgári nemperes eljárásokról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést T/11075. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/11075/6. és 7. számon kapták kézhez.
Emlékeztetem önöket, hogy az előterjesztői zárszó már elhangzott, így most a határozathozatalok következnek. Tájékoztatom önöket, hogy az alapajánlás 1-9., a kiegészítő ajánlás 1-4. pontjait az előterjesztő támogatja.
Kérdezem a tisztelt Házat, elfogadja-e a támogatott indítványokat? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 194 igen szavazattal, 159 nem ellenében, 7 tartózkodás mellett elfogadta.
A bizottsági állásfoglalásra figyelemmel még egy indítványról döntenünk kell. Az ajánlás 10. pontjában Mátrai Márta és Salamon László javaslata következik. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 167 igen szavazattal, 192 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem fogadta el.
Határozathozatalunk végére értünk, zárószavazásra következő ülésünkön kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť