ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen. Most pedig, miután miniszterelnök úr visszaérkezett a helyére, megkérem valamennyi képviselőtársam és mindenkit, aki az ülésteremben tartózkodik, hogy együtt felállva hallgassuk meg a Himnuszt. (Megtörténik. - A Himnusz elhangzását követően megszólalnak a fanfárok, ezek hangjai mellett a zászlót hordozó katona a bal oldali ajtón kivonul a teremből.)
Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Tájékoztatom önöket, hogy a kormány a mai naptól az új miniszterek kinevezéséig ügyvezető kormányként látja el feladatát.
Az államtitkárok megbízatása a miniszterek megbízatásával együtt megszűnt, de hatáskörüket az új államtitkár kinevezéséig gyakorolják.
Tisztelt Képviselőtársaim! Most 15 perces technikai szünetet rendelek el, ezt követően folytatjuk munkánkat még három határozathozatallal, illetőleg vitával. Tizenöt perc múlva viszontlátásra az ülésteremben.
(Szünet: 16.35-16.54
Elnök: dr. Világosi Gábor
Jegyzők: Móring József Attila és Podolák György)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť