BERNÁTH ILDIKÓ

Full text search

BERNÁTH ILDIKÓ
BERNÁTH ILDIKÓ (Fidesz): Miniszter Úr! Felolvasnám önnek, hogy mi szerepel a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány honlapján, többek között ez is: “Célunk, hogy az önálló jövedelemmel nem rendelkezők, valamint a különböző okokból hátrányos helyzetben lévő személyek szociális üdültetését továbbra is biztosíthassuk.” Nos, ha ez a cél, akkor a válaszát nem igazán tudom elfogadni. Annál is inkább nem, mert, tisztelt miniszter úr, a tavalyi évben három és annál több gyermeket nevelt több mint 444 ezer házaspár, és három, illetve annál több gyermeket pedig nevelt egyedülálló szülőként több mint 107 ezer édesanya vagy édesapa. Az ő gyermekeikről van szó, továbbá arról a közel 40 ezer fogyatékos gyermekről, akik családjának háromnegyed része mélyszegénységben él.
Ők soha, de soha más segítséggel nem tudnak nyaralásban részt venni, legfeljebb csak képeslapon láthatják a Balatont vagy valamelyik másik üdülőkörzetet. (Taps a Fidesz és a KDNP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť