DR. SZÉKELY TAMÁS

Full text search

DR. SZÉKELY TAMÁS
DR. SZÉKELY TAMÁS egészségügyi miniszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselő Úr! Ha megengedi, akkor most nem irodalmi idézettel válaszolnék önnek, hanem elmondanám konkrétan, hogy mire utasítottam az ÁNTSZ-t. Arra utasítottam, hogy az összes HospInvest-kórházban napi rendszerességgel folytasson ellenőrzést. Az ellenőrzésnek ki kell terjednie a személyi és tárgyi feltételrendszerre, a sürgősségi ellátás helyzetére, a vérellátás helyzetére, az élelmezés helyzetére, a textíliaellátás helyzetére, a közüzemi ellátás helyzetére, a gyógyszerellátás helyzetére, ideértve természetesen a raktárkészleteket, a fogyóeszköz-ellátás helyzetére is. Napi jelentéseket kapok az ÁNTSZ-ektől, és ezekben a napi jelentésekben, azt leszámítva, hogy Kiskunhalason a programozott szemlencseműtéteket elhalasztották, semmi olyan problémáról nem tesznek említést.
Egyebekben azt a megbeszélést az önkormányzatok képviselőivel pontosan azért kezdeményeztem, hogy mindenképpen biztosítani tudjuk az egészségügyi dolgozók bérét, hiszen ez az, ami mindenképpen garantálni tudja azt, hogy a személyi feltételeknek, a működési engedélyben foglaltaknak meg tudjanak felelni.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť