KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ pénzügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Továbbra is azt szeretném megerősíteni, hogy fontosnak tartjuk, hogy az Art. mondja ki, hogy adóügyekben a “hallgatás beleegyezés” elv nem alkalmazható.
(17.20)
Az Art. egyebekben tartalmaz garanciális szabályokat arra nézve, ha az adóhatóság nem tesz eleget a kérelem elbírálására irányuló kötelezettségének. A törvény kifejezetten kimondja, hogy ha az adóhatóság határidőn belül nem hoz döntést a kérelem tárgyában, az adózó kérheti a felettes szervtől, hogy utasítsa az eljárás befejezésére az elsőfokú hatóságot, és ha az ennek ellenére nem tesz eleget eljárási kötelezettségének, a felettes szerv az ügyet magához is vonhatja.
Tehát úgy gondolom, hogy az Art. ezen rendelkezésével az a kérdés megítélésem szerint rendezett, amit a képviselő úr rendezni szeretne. Tehát tisztelettel kérem, hogy fogadja el a válaszomat.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť