ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! Most a bizottsági álláspontok ismertetésére kerül sor, a napirendi pontunknak megfelelően elfogadott 5-5 perces időkeretekben. Kérdezem, hogy az érintett bizottságok kívánnak-e álláspontot ismertetni. Kérem, gombnyomással jelezze az a képviselő, aki ezt tenné. (Nincs jelzés.) Úgy látom, hogy nincs ilyen.
Akkor a képviselői felszólalások fognak következni, 6-6 perces időkeretben. Kérdezem, hogy kíván-e valaki élni ezzel a lehetőséggel. Szintén gombnyomással jelentkezzen! (Nincs jelzés.) Úgy látom, hogy nincs ilyen képviselő.
Így, tisztelt Országgyűlés, a módosító javaslatokról fogunk dönteni. Ennek során nem határozunk az ajánlás 15. pontjában szereplő indítványról, mert azt a benyújtója visszavonta.
Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztő az ajánlás 1., 2., 4., 6., 7., 9., 10., 12., 13., 14. és 16. pontjait támogatja. Ezek elfogadása kizárja az ajánlás 3., 5., 8. és 11. pontjait. Kérdezem önöket, hogy elfogadják-e a támogatott indítványokat.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a támogatott módosító indítványokat 204 igen szavazattal, nem szavazat nélkül, 3 tartózkodás mellett elfogadta.
Most a zárószavazás következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a hivatalos iratok elektronikus kézbesítéséről és az elektronikus tértivevényről szóló törvényt az iménti módosításokkal együtt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 206 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett az előterjesztést elfogadta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť