ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Képviselőtársaim! A napirendi ajánlásban kezdeményeztem, hogy a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó törvénymódosításokról szóló T/9817. számú előterjesztést, valamint a vagyonadóról szóló T/9818. számú törvényjavaslatot az Országgyűlés összevontan, hatórás időkeretben tárgyalja. A napirendi ajánlásunk tartalmazza az időkereteket is.
Tisztelt Képviselőtársaim! A Házszabály 53. § (1) bekezdése értelmében a határozathozatal előtt bármely képviselőcsoport egy tagja három percben felszólalhat. Kérdezem, kíván-e élni bárki ezzel a lehetőséggel. (Senki sem jelentkezik.) Nincs jelentkező.
Határozathozatalunk következik. Tisztelt Képviselőtársaim! Kérdezem tehát önöket, egyetértenek-e a házbizottság javaslatának megfelelően azzal, hogy a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó törvénymódosításokról szóló törvényjavaslatot, valamint a vagyonadóról szóló törvényjavaslatot összevontan, hatórás időkeretben tárgyalja meg az Országgyűlés. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a javaslatot 195 igen szavazattal, 133 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett támogatta.
Képviselőtársaim! Most pedig soron következik ma kezdődő ülésünk napirendjének megállapítása. A napirendre, az ülés időtartamára, a felszólalási időkeretekre, a vezérszónoki felszólalásokra elnöki jogkörömben terjesztettem elő ajánlásomat. Indítványomat képviselőtársaim az interneten megismerhették, illetőleg a benyújtott önálló indítványokról és a hatáskörrel rendelkező bizottságok kijelöléséről is a honlapunkon tájékozódhatnak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť