ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról szóló 2003. évi LXXXVI. törvény és az ezzel összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Gúr Nándor, Filló Pál, Sós Tamás, Bókay Endre, Nagy László, Tatai-Tóth András, Rózsa Endre, Kiss Ferenc - valamennyien az MSZP képviselői - önálló indítványát T/8972. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/8972/14. számon megkapták és a parlament honlapján megismerhették.
Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztéshez összesen 13 ajánlási pont érkezett, ebből a 7. pontot visszavonták. A további 12 pontból mindössze hármat nem támogat az előterjesztő, ezért indítványozom, hogy a részletes vitában a benyújtott módosító javaslatokat egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés.
Aki a javaslatommal egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatomat elfogadta.
Ennek megfelelően a részletes vitát megnyitom. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. Gombnyomással jelezze! (Senki sem jelentkezik. - Velkey Gábor a mellette elhaladó Arató Gergellyel konzultál.) Úgy látom, hogy nincsen ilyen képviselő, így köszönöm szépen. Kérdezem, hogy az előterjesztők nevében kíván-e valaki szólni. (Arató Gergely Velkey Gáborra mutatva: De van valaki!) De van! Óh! Köszönöm szépen, államtitkár úr, elintézte, hogy legyen egy felszólalás: Velkey Gábor, az SZDSZ képviselője. Parancsoljon, öné a szó.
(14.10)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť