ELNÖK (dr. Világosi Gábor)

Full text search

ELNÖK (dr. Világosi Gábor)
ELNÖK (dr. Világosi Gábor): Most soron következik a tanyák és tanyás térségek megőrzéséről, fejlesztéséről szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala. Lezsák Sándor, Fidesz, Bedő Tamás, MSZP, Medgyasszay László, KDNP, Velkey Gábor, SZDSZ, és más képviselők önálló indítványát H/9338. számon kapták kézhez. Az előterjesztők H/9338/5. számon leírási hibát korrigáló pontosítást is benyújtottak. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Most tehát a határozathozatal következik. Emlékeztetem önöket, hogy a kormány támogató álláspontját az államtitkár úr az általános vita során már ismertette.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e H/9338. számú országgyűlési határozati javaslatot a benyújtott pontosítással együtt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 366 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť