DR. KATONA TAMÁS

Full text search

DR. KATONA TAMÁS
DR. KATONA TAMÁS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Igen tisztelt Képviselő Úr! Eddig szakmai vitát folytattunk, és úgy látom, hogy ön elvesztette egy pillanatra a fejét, és olyanokat fogalmazott meg, amit nagy tisztelettel visszautasítok. (Közbeszólások a Fidesz soraiból, köztük: Szembesített, ennyi történt. - Közbeszólás az MSZP soraiból: Kérjél szót!) Egyszerűen nincs szó arról, hogy privatizálnánk. Még egyszer megismétlem, arról van szó, hogy szükséges ezeknek a vízi közműveknek a hatékonyabb működése. Attól, hogy ezek hatékonyabban működnek, ez kedvező lesz a lakosságnak, mert például olcsóbban kapják az ivóvizet.
Az egyik nagy problémánk egyébként, hogy van-e elegendő ivóvíz, és milyen áron lehet hozzájutni. Azt gondolom, ha azt el tudjuk érni, hogy a lakosság olcsóbban kapja a vizet, az ivóvizet, akkor ez mindenképpen hasznos, és meggyőződésem - vagy legalábbis eddig még meggyőződésem volt -, hogy ezt ön is támogatná. Ezek szerint ebben most már kénytelen leszek kételkedni. De ettől még a tény az tény marad, hogy nem tervezünk privatizációt.
Elnök Úr! Köszönöm a lehetőséget.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť