NÓGRÁDI ZOLTÁN

Full text search

NÓGRÁDI ZOLTÁN
NÓGRÁDI ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Abból a bizonyos stratégiaváltásból sajnos túl sokat nem érezhet a magyar gazdasági szereplő. Egy fillérrel sem jut több most gazdaságfejlesztésre, mint évekkel ezelőtt vagy az első, vagy a második nemzeti fejlesztési terv elfogadása kapcsán.
A hitelfelvételi lehetőségek továbbra is katasztrofálisak, az elmúlt időszakban sem javultak. Az automatikus pályázatok körét önök nem növelték. Egyetlenegy olyan pályázat van, a kisvállalkozások technológiafejlesztése, amely azt a célt szolgálja, hogy automatikus körben tudnak hozzájutni forrásokhoz, de ezek is már évekkel ezelőtt bevezetésre kerültek. Az önök által megígért sikertörténetnek aposztrofált Jeremy-program nem indult el. Most hallottuk, a mai nap folyamán interpelláció keretében, hogy a munkahelymegőrzéssel kapcsolatos foglalkoztatási pályázatok katasztrofális lassúsággal haladnak, és nem jutnak el a célközönséghez.
Államtitkár úr, az ön által elmondott szlogenek és az ön által elmondott propagandisztikus eszközök nem fedik a valóságot. Egyetlenegy fillérrel sem jut több a gazdaságfejlesztésre ma, mint évekkel ezelőtt, és egyetlenegy perccel sem jutnak hamarabb hozzá a pályázók a pályázatokhoz, mint korábban. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť