VARJU LÁSZLÓ

Full text search

VARJU LÁSZLÓ
VARJU LÁSZLÓ nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Úr! Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy éppen talán közös bizottsági ülésen is foglalkoztunk ezzel, hogy az átcsoportosítás, amely 232 milliárd forint értékű, alapvetően elsősorban munkahelyek megőrzésére, de főként kis- és középvállalkozások számára biztosít lehetőséget, ami éppen az előbb említett brüsszeli jóváhagyást is kiváltotta.
A második része az, hogy mindezekből az eszközökből több mint 30 százalék a kis- és középvállalkozások számára áll rendelkezésre, még ha annak tartalmi részeit helyenként vitatjuk is, de összességében véve a lényeg az, hogy a kis- és középvállalkozások szerepelnek és vannak a fókuszban.
Csak hogy egy konkrét példát is említsek: a mikrovállalkozások számára 10 millió forint értékben tíz évre kedvezményes hitel, jegybanki alapkamat alatt vehető igénybe, amely mindennapjaikat igyekszik segíteni; a vállalkozásokat és azokat a családokat, akik egyébként ilyen körülmények között dolgoznak. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť