GŐGÖS ZOLTÁN

Full text search

GŐGÖS ZOLTÁN
GŐGÖS ZOLTÁN földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár: Most már egyre kíváncsibb vagyok erre a levélre, mert agrár-környezetgazdálkodással kapcsolatban nincs semmilyen korlátozás, ugyanis társadalmi vitán levő programról van szó, ami teljesen nyilvános. Van egy jogszabálytervezet, amiről azt kérjük a szakma szereplőitől, hogy mondják el a véleményüket.
De azért mondom, képviselő úr, hogy olyan szélsőséges véleményeket kaptunk, amelyek alapján nagyon nehéz lesz jó rendeletet, végrehajtási rendszert csinálnunk, hiszen itt egyet szeretnék tisztázni, ha már az AKG-t előhozta. Az agrár-környezetgazdálkodás nem egy talált pénz, ami volt eddig, amiben az volt a szerencsénk, hogy az elmaradottságunk okán bárki belefér. Sokkal szigorúbb rendszer lesz, sokkal nehezebben betartható rendszer lesz. Szeretnénk mindenkinek azt az illúzióját már most, az elején eloszlatni, hogy itt egy újabb talált pénzről lesz szó, és majd néhány kiválasztott ebből fog részesedni.
Nem, ez egy olyan szigorú jövedelemkiegészítés lesz, ahol a korlátozások után jövedelemkiegészítés van. Úgyhogy a rendszer ilyen lesz, és nem akarom a képviselő urat elkeseríteni, de nagyon sokan nem fognak beleférni abból a körből, akik jelenleg benne vannak.
Köszönöm szépen a figyelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť