JÁRVÁS ISTVÁN

Full text search

JÁRVÁS ISTVÁN
JÁRVÁS ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Megértem, hogy Őszödön elhangzott egyszer egy beszéd, aminek nem az a tragédiája, amit elmondtak, hanem hogy azóta sem változott a helyzet; az a nagy tragédia.
Ami tény egyébként a mai magyar mezőgazdaságban, hogy 33 milliárd forintot elvonnak a nemzeti kiegészítésekből. Ez a pénz nem pótolható, viszont itt van előttünk egy olyan program, a nemzeti agrár-környezetvédelmi program, amely 5 évre eloszt pénzt. Attól félek egyébként, hogy a nyilatkozat- és információ-visszatartás arról szól, hogy megfelelően szét tudja osztani a politika ezt a pénzt 5 évre előre.
Nagyon kérem államtitkár urat, hogy ennek érdekében tegyen meg mindent, hogy ma, 2009-ben ne úgy legyen szétosztva az agrár-környezetvédelmi pénz, mint ezt ezelőtt 5 évvel megtették. Erre kérem az államtitkár urat és a hivatalt is. Természetesen ezt a körlevelet önnek oda fogom adni.
Köszönöm szépen a figyelmét. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť