LAKOS IMRE

Full text search

LAKOS IMRE
LAKOS IMRE (SZDSZ): Köszönöm szépen a válaszát, államtitkár úr. Valóban, ha normális helyzetről beszélnénk, egy olyan világról, amikor egy kormány is normális körülmények között tud működni, akkor talán ezek az intézkedések a maguk nemében, ez az intézkedéscsomag jót tenne a gazdaságnak.
De ma azt azért látjuk - ahogy A tanú című filmben is fogalmaztak -, hát a nemzetközi helyzet fokozódik. Olyan helyzetben vagyunk, amikor ezek az intézkedések már adott esetben későn jönnek, vagy kevesek is. 2008 októbere óta az az érzése az embernek - nemcsak érzése, hanem tapasztalata is -, hogy követő rendszerben működik a kormány, mindig valamit követően tesz, és nem megelőzően, és nem tudja azt az eseménysorozatot olyan módon követni az intézkedéseivel, amilyen módon most az események súlya, nagysága ezt megkövetelné.
Megint csak idéznék Bajnai miniszter úr egyik nyilatkozatából - mert ma ez egy kellemes olvasmány volt számomra (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), és talán a kormány gondolkodásában is benne lehet és benne kellene hogy legyen -, azt a mondatot, hogy vagy mi kezeljük a válságot, vagy a válság kezel minket, és ebben igaza van. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť