NÉMETH ZSOLT

Full text search

NÉMETH ZSOLT
NÉMETH ZSOLT (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Tisztelt Ház! Ne feledjük, hogy nem akármiről van szó, hiszen a Déli Áramlat gondolatának megszületésében döntő mozzanat volt a Nabucco-gázvezeték ellehetetlenítése. Akárhány Nabucco-konferenciát szervezhet a kormány, a Déli Áramlat körüli átláthatatlan sürgölődésük ország-világ számára világossá teszi, hogy önök valójában Európa helyett Oroszországot választják. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Oroszország is Európa! - Derültség az MSZP soraiban.)
Ami pedig az eljárást illeti, tisztelt miniszter úr, hadd hívjam fel a figyelmüket arra, hogy a szerb demokráciában vagy a bolgár demokráciában nem lehet kétséges az, hogy egy ilyen beruházáshoz előzetes felhatalmazást kell adnia a parlamentnek. Egyébként a magyar jogban is teljesen egyértelmű a helyzet, ezért a parlament tekintélyének védelme érdekében nem tudom elfogadni a miniszter úr válaszát. (Moraj, közbeszólások az MSZP soraiból. - Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť