DR. PESTI IMRE

Full text search

DR. PESTI IMRE
DR. PESTI IMRE (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Államtitkár asszony azt mondta, hogy könnyű helyzetben van, én még könnyebb helyzetben vagyok (Közbekiáltás az MSZP soraiból.), ugyanis az önök mondataival tudom cáfolni önt. A Zöld könyvben önök említették azt, hogy 250 milliárd forintot vonnak ki a költségvetésből. Maga Horváth Ágnes miniszter asszony volt az, aki miután elhagyta a tárcát, nemrég nyilatkozott, hogy a forráskivonások az egészségügyi ellátás színvonalának csökkenéséhez vezetnek. Miután elhagyta a tárcát, rögtön megvilágosodott, és világosan látta a képletet, hogy csökkenni fog az ellátás színvonala, ha forrásokat vonunk ki. Az a 20 milliárd, ami pedig a vizitdíjból bejött volna, mindössze egytizede annak, amit eleddig elvontak, és pontosan annyi, amennyivel többet vonnak ki önök, mint amennyit a Reformszövetség javasol.
Sajnos, nem tudom elfogadni a hozzászólását, merthogy azt tények nem támasztják alá. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)
(15.00)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť