SZABÓ VILMOS

Full text search

SZABÓ VILMOS
SZABÓ VILMOS (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A 2007. április 25-én és 30-án aláírt módosító jegyzőkönyv az Európai Közösség és tagállamai és az Amerikai Egyesült Államok között fontos esemény volt, amely hosszú hónapokig tartó tárgyalássorozatot követett. Ahogy ez itt már említésre került, nyolc tárgyalási forduló során sikerült megtalálni és elfogadni azokat a megállapodásokat és azokat a pontokat, amelyek minden érintett számára az érdekeiknek megfelelően tartalmazzák a legfontosabb pontokat.
Magam is szeretném kiemelni ebből azt, hogy további együttműködést biztosít a beruházások területén, a felek légügyi piacaihoz való hozzáférés területén, valamint a környezetvédelem, a biztonság és a védelem területén. Egyetértek államtitkár úrral, hogy a környezetvédelem különösen is fontos, hiszen a zajvédelemmel összefüggő feladatok a mi számunkra is különösen sok gondot okoztak eddig, és ezzel megkönnyíthetik a helyzetünket.
(18.00)
Hasonlóan fontosnak tartom én is a szociális dimenziót, a magas szintű foglalkoztatásból származó előnyök biztosítását és természetesen a piacokhoz való hozzáférés kiemelt szerepét. Azt gondolom, hogy a hosszú tárgyalási folyamatok eredményeként megszületett megállapodás megfelel a magyar nemzeti érdekeknek is, ebből következően a Magyar Szocialista Párt frakciója támogatja a tervezet elfogadását.
Köszönöm szépen a szót, elnök úr. (Szórványos taps az MSZP frakciójában.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť