ELNÖK (dr. Schmitt Pál)

Full text search

ELNÖK (dr. Schmitt Pál)
ELNÖK (dr. Schmitt Pál): Tisztelt Országgyűlés! A Fidesz képviselőcsoportja azt javasolta, hogy a Magyar Köztársaság 2010. évi költségvetéséről szóló 2009. évi CXXX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájára ezen az ülésen kerüljön sor. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.
Látható többség. Megállapítom, hogy az Országgyűlés elfogadta a javaslatot.
Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság az ülést megelőzően ülésezett. A házbizottsági ülésen a Fidesz-frakció azt kezdeményezte, hogy a ma kezdődő ülésen a sporttal összefüggő egyes törvények módosításáról szóló előterjesztés kivételével a további részletes vitákra ezen az ülésen ne kerüljön sor; ezzel összefüggésben a jövő héten az Országgyűlés hétfő, kedd, szerdai ülést, illetve csütörtöki ülést tartson; erről a hétről a részletes viták a jövő heti ülésre kerüljenek át, a határozathozatalok pedig a csütörtöki ülésen történjenek meg.
A házbizottsági ülésen egyetértés volt abban a kérdésben, hogy a részletes viták elhalasztásáról az Országgyűlés egy szavazással döntsön. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést egyetért-e a Fidesz indítványával? Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Látható többség. Megállapítom, hogy az Országgyűlés a javaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy Vejkey Imre, KDNP-s képviselő úr a T/658. számú, az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény módosításáról szóló, új változatban benyújtott törvényjavaslatot visszavonta, így a sürgős tárgyalásba vételről nem határoz az Országgyűlés, és értelemszerűen a napirendre tűzésére sem fogok javaslatot tenni.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť