KOVÁCS LÁSZLÓ

Full text search

KOVÁCS LÁSZLÓ
KOVÁCS LÁSZLÓ (MSZP): Államtitkár úr még arra sem vette a fáradságot (Folyamatos zaj. - Az elnök csenget.), hogy a neki átadott listát legalább tételesen átnézze. Ugyanis a felsorolt misszióvezetők közül kettő kivételével mindenki letöltötte a hivatali idejét. Az egyik azért jött előbb haza, mert jelöltként indult a főváros főpolgármesteri tisztségéért, és államtitkár úr pontosan tudja, hogy ez összeférhetetlen a nagyköveti feladattal, tehát ezért pár hónappal előbb hazajött; a másik pedig azért, mert a fogadó ország kifogásolta a működését.
Felsorolt olyan külügyminisztériumi vezetőket, akiket valóban felmentettem, de azért, mert nagyköveti vagy főkonzuli kinevezést kaptak, illetve más beosztásba kerültek. Utcára senki nem került, volt néhány olyan, aki maga kérte, hogy végkielégítéssel távozhasson. Ezeket engedtük el. (Derültség a Fidesz soraiban. - Folyamatos zaj. - Az elnök csenget.)
Tehát ön nemhogy nem válaszolt a kérdésre, de még félre is vezette a parlamentet és a közvéleményt. Nem fogadom el a válaszát. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Hazudott! - Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť