DR. RÉTHELYI MIKLÓS

Full text search

DR. RÉTHELYI MIKLÓS
DR. RÉTHELYI MIKLÓS nemzeti erőforrás miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Én is igyekszem nagyon rövid lenni. Az előbb elismeréseket kaptam, hogy itt vagyok még a hajnali órák ellenére, de szeretném visszafordítani, és mindenkinek köszönöm, aki szintén itt van még a hajnali óra ellenére. Azért volt ez a beszélgetés, ez a vita nagyon tanulságos, mert itt szakértők maradtak, és a szakértők egymásnak felelve könnyítették az én helyzetemet. Talán még csak azt válaszolnám, hogy miért sürgősségi alapon ment. Azért, mert a szakma már nagyon régóta várja ezeket az elképzeléseket. Én így magyaráznám ennek a sürgősségét, ami nem egy abszolút sürgősségi érv, de ezek azok a pontok, amelyeket a szakma diktált az elmúlt 5 hét alatt, nagyon feladatú munkához nem tudtunk hozzáfogni, de ezzel is szerettük volna jelezni azt, hogy a szakmával a kapcsolatot tartjuk. A legfontosabb volt körülnézni. Akikkel dolgozunk, amúgy is ismerték már a szakmát, nem kellett külön felismerni, és azokon a területeken lépni, ahol erre lehetőségünk volt.
Nagyon köszönöm a vitát, és azok a kritikus pontok - az Egészség-biztosítási Felügyelet, a szociális ellátásban az igazságosság biztosítása és a gyógyszertárak jövő helyzete - ez mind-mind olyan feladat, ami a további munkánkban, jogalkotó munkánkban is az első helyen szerepelni fog, és mindarra, amit felírtam magamnak, figyelni fogunk. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a Fidesz és a KDNP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť