FICSOR ÁDÁM

Full text search

FICSOR ÁDÁM
FICSOR ÁDÁM (MSZP): Köszönöm szépen. Csak reagálni szeretnék. Azt hiszem, hogy van egy olyan kérdés - elég kevés ilyen kérdés van -, amiben a magyar politikában viszonylag világos konszenzus van, hogy a munkahelyteremtés egy alapvető cél, ezen belül is a vidéki foglalkoztatás és a vidéki munkahelyteremtés egy kiemelt cél.
Ehhez képest elég furcsa volt hallgatni, hogy a Magosz nevében megnyilvánulva arról beszélt képviselő úr, hogy nem támogatják az állattartó telepeket, és nem támogatják semmilyen módon az ő segítésüket.
(23.40)
Ez csak azért különösen furcsa (Obreczán Ferenc: A földhöz juttatásukat.), mert magában a törvényben is a birtokpolitikai célok között pedig szerepel az állattartó telepek földhöz juttatása, pontosan ezért mi erre akartunk itt egy technikailag is értelmezhető konkrét javaslatot tenni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť